top of page
plaatsen van velux in dak, dakwerken

UW SPECIALIST  VOOR DAKWERKEN EN ISOLATIEWERKEN IN OOST-VLAANDEREN EN ELDERS

THUIS IN THERMISCH EN AKOESTISCH ISOLEREN

Om comfortabel en energiezuinig te wonen en te werken is een goede isolatie de eerste voorwaarde. Bij Apers-Projects dragen wij daartoe ons steentje bij.

Gaat u uw huis of kantoor uitbreiden of renoveren, dan maken wij u wegwijs in het ruime aanbod van isolatiematerialen op de markt. Wij adviseren u welke oplossing voor uw verbouwing meest aangewezen is: minerale isolatie zoals glaswol en rotswol of kunststofisolatie. Daarmee bedoelen we PUR of PIR, twee soorten hardschuim dat onder de vorm van isolatieplaten en als spuitisolatie bestaat. Ecologische materialen zijn ook mogelijk. Denk aan houtwol of papiervlokken. Deze worden bijvoorbeeld in houten vloeren geblazen. In elk geval kunt u op ons team rekenen voor al uw isolatiewerken: van daken, muren, vloeren én plafonds.

isolatie zolderruimte

EEN LEEFBARE ZOLDER DANKZIJ ONZE PROFESSIONELE DAKWERKEN

Ook voor dakwerken laten wij ons niet onbetuigd. Bent u van plan om uw zolder bewoonbaar te maken? Dan zorgen onze medewerkers dus in de eerste plaats voor een uitstekende dakisolatie zodat uw zolder winddicht is en er geen warmte via het dak verloren gaat.

 

Maar daar blijft het niet bij. Wij beschikken over volleerde dakwerkers en kunnen de ruimte groter en lichter maken. Zo zijn we heel bedreven in het uitwerken van dakkapellen en de plaatsing van Velux-ramen. Maar ook onze schrijnwerkers zijn bij de inrichting van uw zolder betrokken. Wij installeren tussenwanden en maken in de laagste delen onder het dak handige opbergkasten als u dat wenst. Om ieders veiligheid te verzekeren bouwen we rond het trapgat een stevige balustrade en voorzien we de trap van een praktische trapleuning. Op die manier creëren wij voor u een gezellige en welkome supplementaire kamer.

Anchor 1
Anchor 2

HET DAK ISOLEREN EN VELUX-RAMEN PLAATSEN? NEEM CONTACT OP MET APERS-PROJECTS IN OOSTERZELE VOOR DESKUNDIG ADVIES EN EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page