top of page
gevelrenovatie

UW BUITENGEVELS ALS NIEUW DANKZIJ DE PROFESSIONELE GEVELRENOVATIE VAN APERS-PROJECTS

VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR VAN ELK GEBOUW

Buitengevels zijn dag en nacht, zomer en winter onderhevig aan tal van externe factoren. Uitlaatgassen, inslag van de regen, vorst e.a. teisteren uw gevels en laten na verloop van tijd hun sporen na. Dat kunt u zo waarnemen maar soms ziet u ook binnen in huis de gevolgen: vochtplekken door waterinsijpeling en in het ergste geval schimmelvorming. Laat het zeker zo ver niet komen want een dergelijke toestand tast het gebouw aan en is bovendien erg nadelig voor de gezondheid van wie er woont en werkt. Om de levensduur van uw huis of welk gebouw dan ook te garanderen moet u dus tijdig actie nemen en de nodige werken laten uitvoeren.

Apers-Projects uit Oosterzele is gespecialiseerd in gevelrenovatie voor particulieren en overheden. Wij zijn werkzaam in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Bel ons gerust en wij komen langs om de staat van uw muren te controleren en de gepaste oplossing voor te stellen.

opvoegen muur

UITSLIJPEN EN OPVOEGEN

Loszittende of afgebrokkelde voegen vormen een reëel risico voor de gezondheid van elk gebouw. Water en wind krijgen vrij spel en verzwakken mettertijd de buitengevels. Er is maar een aanpak die die evolutie een halte toe roept en dat is alle kapotte voegen verwijderen.

Het team van Apers-Projects levert kwalitatief werk voor de herstelling van uw gevels. Wij slijpen alle voegen nauwgezet uit en maken ze stofvrij. Enkel zo kan de nieuwe voegspecie zich perfect hechten aan de muur en tussen de stenen. Vooraf spreken we de kleur van het voegwerk af zodat de nieuwe voegen precies bij de stijl van uw huis passen.

Kortom, het nieuwe voegwerk geeft uw woning weer een fraaie uitstraling én een lange levensduur.

Anchor 1
Anchor 2

WENST U MEER INFO OVER GEVELRENOVATIE? WEND U TOT APERS-PROJECTS IN OOSTERZELE MET AL UW VRAGEN.

bottom of page