top of page
renovatie badkamer op maat

VOLLEDIGE KEUKEN- EN BADKAMERRENOVATIES OP MAAT

PROFESSIONEEL MAATWERK VOOR EEN NIEUWE KEUKEN OF BADKAMER

Keukens en badkamers zijn ruimtes die intensief gebruikt worden. Daaruit volgt dat zij in verhouding tot andere kamers in huis sneller aan een opfrissing toe zijn. Of meer nog: aan een volledige renovatie. Die optie dringt zich op als mettertijd uw noden veranderen of als u uw interieur aan de huidige trends wilt aanpassen. Keuken en badkamerrenovaties zijn dus maatwerk bij uitstek.

Bij Apers-Projects in Oosterzele (Oost-Vlaanderen) halen wij al onze competenties uit de kast om de ruimte te herschapen volgens uw smaak en behoeften. Een ligbad of een inloopdouche, een dubbele of een enkele wastafel, een kookeiland en een vlottere circulatie in de keuken, een nieuwe kastindeling, inclusief de verplaatsing van alle elektrotoestellen … Wij maken een ontwerp dat helemaal aan uw verwachtingen beantwoordt en voeren dat nauwgezet uit.

schrijnwerkerij, plaatsing van keukenkasten

VAN AFBRAAK TOT EINDAFWERKING

U kunt op onze ervaren vaklui rekenen voor elke fase van de werken: van de afbraak tot en met de eindafwerking. Wij verzorgen alle schrijnwerk, plaatsen de keukenkasten, het badkamermeubilair, uw douche, het toilet en de lavabo’s. We vernieuwen de vloeren en betegelen de muren en eindigen met de finishing touch, het schilderwerk.

Voor de eventuele vernieuwing van uw elektriciteit en de waterleidingen onderhouden wij een uitstekende samenwerking met collega-aannemers die gespecialiseerd zijn in elektrische en sanitaire werken. Niettemin blijven wij uw enige gesprekspartner die alle werken in goede banen leidt, van de offerte tot de oplevering van de werken.

Anchor 1
Anchor 2

ZIN OM WERK TE MAKEN VAN EEN VOLLEDIGE BADKAMER- OF KEUKENRENOVATIE? DAN ZIJN WIJ DE AANNEMER DIE U ZOEKT. BEL ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE.

bottom of page