top of page
vloerwerken

METSEL- EN VLOERWERKEN VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST

vloerwerken

VLOEREN EN FAIENCE

Daarnaast schakelt u Apers-Projects in voor al uw vloer- en tegelwerken. Onze vloerleggers hebben ervaring met alle soorten tegels en garanderen u een onberispelijke nieuwe vloer. Ze zijn het eveneens gewoon om met extra grote tegels te werken die nu zo populair zijn. Tegels van 60 bij 90 cm bijvoorbeeld zijn snel gelegd. Maar het komt erop aan om doordacht te werk te gaan om materiaalverlies zoveel mogelijk te beperken. En daarvoor doet u maar best een beroep op onze vakmannen. Evenzo staan wij voor een uiterst verzorgde afwerking wat de plinten en het voegen van de vloeren betreft.

Ten slotte plaatsen wij ook faience. Dat is zo mogelijk nog delicater werk want wandtegels springen meteen in het oog. En al helemaal als u voor decoratieve tegels gekozen hebt. Maar geen nood: wilt u nieuwe faience in de keuken of de badkamer? Wij leveren u een topjob af!

Anchor 1
Anchor 2

WILT U ALLE VLOEREN IN HUIS LATEN VERVANGEN? OF BENT U OP ZOEK NAAR PROFESSIONELE METSERS? BEL NAAR APERS-PROJECTS IN OOSTERZELE OM UW OPDRACHT TE BESPREKEN.

bottom of page