top of page
aanleg wegen en verharding

PROFESSIONAL VOOR OPENBARE INFRASTRUCTUURWERKEN IN STEDEN EN HAVENS IN VLAANDEREN

AANLEG VAN WEGEN EN VERHARDINGEN

Ook steden en gemeenten doen een beroep op de knowhow van aannemersbedrijf Apers-Projects. Wij worden gevraagd voor de realisatie van zeer verschillende openbare infrastructuurwerken. Dat kan de aanleg van wegen in beton of asfalt zijn in en rond de stad, in industrie- en kmozones. Eveneens de bestrating in het centrum en/of in woonkernen. Dit zijn alomvattende werken waarbij wij ook de grond- en graafwerken uitvoeren voor de daarbij horende rioleringswerken.

waterbouwwerken

GESPECIALISEERDE WATERBOUWWERKEN

Wellicht onze meest gespecialiseerde dienst leveren wij aan de overheid, de industrie en particulieren zowel Oost- als West-Vlaanderen.

 

Wij hebben een grote expertise opgebouwd in waterbouwwerken.

Anchor 1

AANLEG EN ONDERHOUD VAN GROENZONES

De openbare infrastructuurwerken die Apers-Projects uitvoert, dienen niet alleen een praktisch doel. Onze omgevingswerken kaderen even vaak in de inspanningen die stedelijke en gemeentelijke overheden leveren om hun grondgebied te ontharden en te verfraaien. Zo leggen wij pleinen aan, ook publieke tuinen en parken, met paden in dolomiet of een ander doorlaatbaar materiaal. Wij zorgen bovendien voor het onderhoud van dergelijke groenzones. Zodat het er voor inwoners en bezoekers altijd aangenaam vertoeven is.

Anchor 2

ZOEKT U EEN ERVAREN AANNEMER VOOR WEGENIS- OF WATERBOUWWERKEN? REKEN OP APERS-PROJECTS UIT OOSTERZELE. BEL VANDAAG NOG VOOR MEER INFO.

bottom of page