top of page
aanleg van oprit bij privéwoning

AANLEG VAN TERRASSEN EN OPRITTEN BIJ PRIVÉWONINGEN EN OPENBARE GEBOUWEN

KLINKERS, GRIND, NATUURSTEEN, TEGELS

Droomt u van een mooi terras? Moet de oprit naar het gemeentehuis opnieuw gelegd worden? Dan zit u goed bjj Apers-Projects uit Oosterzele. Als expert in renovatiewerken staan wij ten dienste van particulieren en openbare besturen. U kunt op onze knowhow rekenen om de ruimte rond uw huis of elk ander gebouw praktisch aan te leggen en te organiseren.

Onze medewerkers hebben ervaring met diverse materialen. Zo leggen wij opritten met grind of waterdoorlatende klinkers. Voor terrassen gaan we te werk met natuursteen of keramische tegels. We leggen ook extra grote tegels wat een heel ruimtelijk effect geeft. Aan u de keuze.

Voor elke opdracht komen wij ter plaatse om kennis te maken met de omgeving en om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte die overigens geheel vrijblijvend is. Akkoord? Dan gaan wij aan de slag, professioneel en snel.

grondwerken

GRONDWERKEN, AFWATERING EN MATERIAALVERWERKING

Of u ons nu inschakelt voor een terras of een oprit, onze werkwijze is dezelfde. Eerst zijn er de grondwerken. We graven het terrein tot de gewenste diepte uit en brengen met een dikke stabilisélaag een stevige fundering aan. Dan zijn de werken voor de afvoer van het hemelwater aan de beurt. Het terrein wordt genivelleerd en we voorzien de nodige ruimte voor afvoergoten en eventuele putdeksels. Dan volgt het eigenlijke legwerk met tegels, klinkers, dolomiet of grind volgens uw voorkeur. We raden onze klanten steeds aan om een rand te leggen die het legwerk mooi afbakent en bij elkaar houdt. Daarop plaatsen we de putdeksels, roosters en goten voor de afwatering.

 

Ten slotte is er nog de afwerking afhankelijk van het gebruikte materiaal: het voegen van de tegels of rijnzand uitstrooien over de klinkers.

Anchor 1
Anchor 2

BENIEUWD WELKE MOGELIJKHEDEN APERS-PROJECTS U BIEDT VOOR UW OPRIT OF TERRAS? MAAK DAN TELEFONISCH EEN AFSPRAAK OM UW OPDRACHT TE BESPREKEN.

bottom of page