top of page
iStock-488804807 (1).jpg

PLEISTERWERKEN BIJ DE RENOVATIE VAN WONINGEN EN ANDERE GEBOUWEN

TER VOORBEREIDING VAN DE EINDAFWERKING

Goed begonnen is half gewonnen en dat geldt zeker voor interieurrenovaties. Schilderen en behangen vragen immers onberispelijk pleisterwerk. Het is dus belangrijk om na te gaan of dat overal in goede staat is en om zo nodig in te grijpen.

Bezetwerken zijn een specialiteit die wij bij Apers-Projects in de vingers hebben. Het vergt een vaste hand en heel wat vaardigheid om een perfect egale kalklaag te leggen. Eens we een spiegelgladde basis aangebracht hebben, is schilderen of behangen een fluitje van een cent. Zeker in oude huizen moet het pleisterwerk vaak bijgewerkt worden om een mooi resultaat te krijgen bij de eindafwerking.

pleister- en cementwerken

ALS VOCHTWERENDE ONDERLAAG

Anderzijds kunnen onze cementwerken ook andere doelen dienen. Er bestaan namelijk pleisterspecies die specifiek in vochtige ruimtes worden gebruikt. Denk aan badkamers en doucheruimtes waar een goede afdichting van de muren essentieel is.

 

We brengen een dergelijke vochtwerende laag eveneens aan in kelders om te vermijden dat opstijgend grondwater door de keldermuren komt.

Anchor 1
Anchor 2

VOOR PERFECT PLEISTERWERK MOET U BIJ APERS-PROJECTS IN OOSTERZELE ZIJN! AARZEL NIET OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN VOOR EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page