top of page
schilderwerken

SCHILDEREN EN KALEIEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

BINNEN- EN BUITENSCHILDERWERKEN

Is uw huis, kantoor of bedrijf aan een grondige opfrisbeurt toe? Doe dan een beroep op de vakkundige schilders van Apers-Projects in Oosterzele. Wij voeren zowel binnen- als buitenschilderwerken uit en dat in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Bezit u een appartement aan de kust? Laat het schilderwerk dan gerust aan ons over. Uw eigendom ziet er weer prima tegen uw volgende verblijf aan zee.

Wij schilderen muren en plafonds, houtwerk en buitengevels. Daarvoor gebruiken wij steevast kwalitatieve en duurzame verven, lakken en beitsen. We geven u raad welke verf of product best is voor elke specifieke toepassing en ondergrond. In elk geval bereiden wij uw schilderopdracht goed voor en leveren wij proper werk af dat jarenlang meegaat.

kaleiwerken

KALEIEN, EEN TRADITIONELE SCHILDERTECHNIEK

Onze schilders beheersen daarnaast de oude techniek van het kaleien. Die bestaat erin om de muren van twee lagen kalkpleister te voorzien. Het is het materiaal bij uitstek om oneffenheden in de gevel weg te werken. De bakstenenstructuur van de muur blijft evenwel zichtbaar. Zeker voor oude gebouwen geldt dat ook het authentieke karakter bewaard blijft. Door de samenstelling van het product gaan de kalklagen uw muren tegelijk beschermen tegen vocht en vuil.

 

Kaleiwerk is tevens op esthetisch vlak een dankbare oplossing. Er bestaat immers een uitgebreid palet van pigmenten die aan de kalk kunnen toegevoegd worden. Zo geeft u uw huis de look die u helemaal zelf verkiest.

Anchor 1
Anchor 2

OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST VOOR SCHILDEREN EN KALEIEN? AARZEL NIET EN VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN APERS-PROJECTS IN OOSTERZELE.

bottom of page