top of page
schrijnwerken

SCHRIJNWERK EN GYPROC-WERKEN VOOR DE VERWEZENLIJKING VAN UW RENOVATIEPLANNEN

SCHRIJNWERKEN OP DE MILLIMETER PRECIES

Apers-Projects heeft in zijn team ervaren schrijnwerkers die heel bedreven zijn met hout. Wij stellen u die knowhow ter beschikking voor de realisatie van uw verbouwingsproject.

De toepassingen kunnen zeer divers zijn. We plaatsen een deur of een raam in een muur waar u een doorgang wilt creëren of de inval van natuurlijk licht wenst. En we maken een mooie deur- of raamomlijsting. Schijnbaar nutteloze hoeken werken we uit met een gerieflijke kast of legplanken. Wij installeren ook rolluiken en vensterbanken. Gaat u de zolder als een supplementaire slaapkamer in gebruik nemen, dan komt ons schrijnwerk ook daar zeker van pas. Te beginnen voor de creatie van een voldoende ruim trapgat en bijhorende trap. Wat ook uw wensen zijn, onze schrijnwerkers leveren maatwerk van de bovenste plank af dat zich naadloos in uw interieur inpast.

gyprocwerken

TAL VAN MOGELIJKHEDEN MET GYPROC

Voor de renovatie van uw woning kunt u tevens alle Gyproc-werken aan ons bedrijf overlaten.

 

Ten eerste biedt Gyproc het voordeel dat oude en/of beschadigde muren eenvoudig kunnen verborgen worden. Daarbij komt dat gipsplaten een ideaal oppervlak vormen voor de eindafwerking; ze zijn immers perfect overschilderbaar. Gyproc is het uitgelezen materiaal voor de creatie van verlaagde plafonds en valse wanden. Die laatste maken het mogelijk om een grote ruimte op te splitsen in twee aparte kamers.

 

Ten slotte heeft Gyproc ook gipskartonplaten in het gamma die uitermate geschikt zijn voor de inrichting van natte ruimtes als badkamers en wasplaatsen. Wenst u naast de garage dus een douche, dan installeren we die zonder enig probleem voor u.

Anchor 1
Anchor 2

EEN AANNEMER VOOR SCHRIJNWERKEN EN GYPROC-WERKEN NODIG? BEL APERS-PROJECTS OM UW RENOVATIEPLANNEN TE BESPREKEN. WIJ ZIJN ACTIEF IN OOST-VLAANDEREN, WEST-VLAANDEREN EN VLAAMS-BRABANT.

bottom of page