top of page
totaalrenovatie

STRESSVRIJE TOTAALRENOVATIES IN OOST-VLAANDEREN, WEST-VLAANDEREN EN VLAAMS-BRABANT

RENOVATIEWERKEN VAN RUWBOUW TOT AFWERKING

Door de uitgebreide praktijkervaring is Apers-Projects uit Oosterzele geëvolueerd van kleine verbouwklussen naar ingrijpende totaalrenovaties. Onze medewerkers beheersen een heel scala van bouwdisciplines. En dat laat ons toe om verbouwingen te realiseren van a tot z, van de aanleg van uw oprit tot de zolderinrichting met alles wat daarbij hoort. Dakisolatie, Gyproc-werken, schrijnwerk tot schilderen toe … Name it, u kunt op onze vakmannen rekenen.

Wij denken met u mee hoe van uw renovatieplannen een succesvol project te maken waarvan u jarenlang zult genieten!

renovatie keuken met kwaliteitsvolle materialen

VAKMANSCHAP EN KWALITATIEVE BOUWMATERIALEN

Om een verbouwing tot een goed eind te brengen volstaat niet alleen vakmanschap. De keuze van kwaliteitsvolle materialen is even belangrijk. Wij besteden de meeste zorg aan de selectie van onze bouwmaterialen en leveranciers. Zo werken wij onder meer samen met Facq Sanicenter in Oudenaarde, De Rycke Betoncentrale, Amacro Bouwmaterialen en Van den Braembussche Bouwmaterialen.

Als lid van Confederatie Bouw blijven wij bovendien op de hoogte van elke evolutie in de sector, of het nu gaat over bouwmaterialen of bouwtechnieken. Alleen zo kan ons bedrijf de beste service en het beste resultaat voor uw totaalrenovatie blijven bieden.

Anchor 1
Anchor 2

Nog even dit vermelden:

In al die jaren dat wij verbouwingswerken uitvoeren, is er nog nooit een arbeidsongeval in ons bedrijf voorgevallen. Dat lijkt misschien geen noemenswaardig detail voor u maar niets is minder waar. Het bewijst dat wij veilig te werk gaan en dat garandeert de continuïteit en de vlotte uitvoering van de werken die u aan ons toevertrouwt.

Anchor 3

OVERWEEGT U EEN TOTAALRENOVATIE VAN UW WONING? BEL APERS-PROJECTS VOOR DESKUNDIG ADVIES EN EEN GRATIS OFFERTE!

bottom of page